Stephen Philip med trussel om tegneserie


Stephen Philip Presland skrev: Jeg skal lage en liten tegneserie om deg, der du plukker opp en hundebæsj som du pakker inn i Liberalistisk propaganda, og prøver å selge til norske velgere ved neste valg. På slutten tvinger sosialdemokratene deg til å bevise at propagandaen din ikke er uspiselig, så du må spise den for å bevise det motsatte.

Den siste ruten vil være et bilde av deg med hundebæsj rund en smilende munn, der du sier at dette er det best du har smakt. 😉

Mitt tilsvar:

Stephen Philip Presland

«Enda et langt kjedelig innlegg full av svada, og uten noe rot i virkeligheten.»

Du missforstår. Det er et innlegg hvor jeg besvarer et kjedelig innlegg full av svada uten rot i virkeligheten. Det du leser som er uten rot i virkeligheten, det er det du selv som har skrevet. Jeg siterer jo deg.

«Så jeg gidder ikke å svare nok engang på alt utenom dette poenget.»

Svadapoeng som jeg kommer til å plukke i fra hverandre, som vanlig.

«Detter nok ett eksempel på svada du overhode hverken kan dokumentere, eller har noe rot i virkeligheten.»

Joda. Sløseriombudsmannen har dokumentert flere slike hendelser. Og han har hentet det fra nyhetene. Og regulatory capture er et begrep som kommer som en direkte konsekvens av dette. Så jo da, og her beviser jeg nok en gang at det er du som kommer med svadaen, og ikke meg som du påstår kommer med svada.

Det er også derfor du har begreper som politiske entrepenører. Dette er folk som lever primært av å ha sugerør ned i statskassa, fordi folk ikke ville betalt for tjenestene/varene deres frivillig.

«Og viser at du overhode skjønner hvordan private bedrifter er strukturert, eller drevet, og heller ikke skjønner hvordan helsevesenet her i landet er drevet og finansiert.»

Mye bedre enn deg i alle fall, og det kan jeg illustrere og dokumentere hver gang vi møtes. Du kommer derimot aldri med noe annet enn påstander.

«Uansett så er jeg ferdig med deg for denne gangen siden jeg skal lage en liten tegneserie om deg, der du plukker opp en hundebæsj som du pakker inn i Liberalistisk propaganda, og prøver å selge til norske velgere ved neste valg.»

😄 Du kommer jo ikke så langt med argumenter og sånt, så da må du jo over på tegneserier. For øvrig oppfatter jeg deg vel nå som manchild. Voksen bare på utsiden, og synes bæsj, prump og tiss er morsomt fremdeles.

«På slutten tvinger sosialdemokratene deg til å bevise at propagandaen din ikke er uspiselig, så du må spise den for å bevise det motsatte.»

*Snakke til et barn stemme til Stephen Philip Presland*: Ja, ikke sant. Sånn at liberalisten ender opp i den sosialdemokariske tegneserien, skrevet av en manchild, med å spise bæsjen… Muha ha ha…

«Den siste ruten vil være et bilde av deg med hundebæsj rund en smilende munn, der du sier at dette er det best du har smakt. 😉»

Huff a mei… Hvor gammel var det du var igjen? 😄60 år?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s